Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че няма как да има съмнения във възможностите на голямата звезда на тима Кристиано Роналдо. Специалистът говори преди шампионатната среща с Бетис, която е в неделя от 21.45 часа.

„Това е, ние сме привикнали. Справихме се даже много добре, срещу ПСЖ а сега сме концентрирани върху изявите си в Ла Лига. Имахме малко дни за почивка, но това е положението. Мислим за двубоя с Бетис в неделя вече“, започна Зидан.

Запитан за бъдещето му, Зизу сподели: „За мен най-важно е онова, което се случва в момента. Има неща, които не ми харесват в играта и искам да ги променя. Останалото не желая да го коментирам“.

„Спечелихме срещу ПСЖ, но това е само един мач. Знаем, че има и реванш, а преди него имаме двубой от Ла Лига“.

„Имам доверие на целия отбор, не само на Бензема. В Роналдо пък няма как да се съмняваме никога, нищо, че не бележи често голове. Той знае, че има още какво да се желае и работи много сериозно“, каза още Зидан.

„Имаме своите оръжия, за да противодействаме на Бетис. Искаме да играем добре утре. Готвим се да изнесем силен мач“, каза още френският спец.