Един от ненужните в Реал Мадрид Дани Себайос може да се уреди съвсем скоро с нов отбор. Огромен интерес към младия испанец проявява италианският гранд Милан, като той вече отправи първата си оферта за него. 

Според италианските медии, "росонерите" се надяват да ангажират младока за срок от две години под наем. Те не могат да си позволят да платят исканата трансферна сума от 50 млн. от мадридчани и затова предлагат тази схема. 

Те ще плащат цялата заплата на футболиста от 4 млн. евро за посочения период и искат да имат опция за откупуването му след изтичането на наема. Засега обаче тази оферта не се харесва на испанците, защото те искат да го продадат. Но в случай, че няма да имат никакъв финансов ангажимент към него, както предлагат "росонерите", може и да се навият на сделка. 

Реал Мадрид купи Себайос от Бетис за 16.5 млн. евро от Бетис преди две години. За този период бившият младежки национал на Испания изигра 56 мача във всички турнири, но повечето пъти влизаше като резерви и така и не се утвърди като титуляр.