Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема не остана длъжен на собственика на Наполи Аурелио Де Лаурентис, който се отнесе крайно неуважително към него.  След като филмовият продуцент обори слуховете, че ще привлича френския нападател, понеже не се интересува от „старци”, реакцията на тарана бе да нарече италианеца „откачалник”.

По принцип Де Лаурентис е известен с това, че има навика да прави пиперливи изказвания, а вчера пред клубното радио „Кис Кис” бе помолен да коментира трансферната политика за лятото. Именно в тази връзка изникна името на 31-годишния Бензема, а Де Лаурентис реши да оригиналничи в обясненията си защо Наполи не проявява интерес към играча.

Както можеше да се очаква, Бензема не остана особен щастлив от невъзпитаната забележка и отвърна в подобна стилистика. „Поредният откачалник в списъка! Явно е изперкал, защото няма „деветки”, написа асът на „лос бланкос” в „Инстаграм”.

Язвителните нотки в посланието на Бензема визират твърде голямото текучество на качествени централни нападатели в Наполи. Никой измежду Фабио Куалярела, Единсон Каван и Гонсало Игуаин не се задържа за повече от 3 сезона на „Сан Паоло”.