След уволнението на мениджъра Антонио Конте, още трусове може да сполетят Челси. Почти сигурен изглежда трансферът на звездата Еден Азар в Реал Мадрид, а сега се появи намек, че може да го последва и звездата на вратата Тибо Куртоа. 

Белгийското дуо донесе не един и два успеха на лондончани, а сега го стори и с националния отбор на Световното. А стражът намекна, че ще играе само в отбор с Азар в него. Което скоро може да се окаже, че Челси не е. А и на всичко отгоре има само година оставаща от договора си...

"Световното свърши и сега ще говоря с агента си, за да видя какви са опциите пред мен. Всички възможности са отворени, като това не изключва и оставане в Челси, разбира се. Хората казват, че футболистите не уважават договорите си, но аз не съм такъв и може да уважа своя. Имам още година контракт с Челси."

"Не смятам, че отборът ще държи играч с моите качества на пейката, ако не преподпиша. НО може и да парафирам, защото все пак в Лондон ми харесва. Но има много "ако" и нищо не е ясно отсега."

"Категоричен съм в едно: където и да играя, Еден Азар трябва да ми е съотборник. Ние ще продължим заедно, каквото и да стане. Така че ще видим къде ще ни отвее съдбата", заяви Куртоа при прибирането на националния отбор на Белгия в родината.