Още един изходящ трансфер може да осъществи Реал Мадрид в най-кратки срокове. Според вестник "Марка", с единия крак на изхода е Хамес Родригес, който и без това беше под наем последните два сезона и не попада в сметките на наставника Зинедин Зидан. 

Колумбиецът е много близо до Наполи, като италианците са форсирали преговорите в последните дни и вече са на финалната права. Спортният директор на клуба Кристиан Джунтоли е пристигнал днес в Мадрид за заключителни разговори с колегите си. 

Двата тима са се разбрали за цената, въпросът е за начина на осъществяване на сделката. От Наполи настояват той да е под наем до края на сезона с опция за откупуването му срещу 42 млн. евро. Реал пък иска да го продаде на момента за въпросната сума. 

Очаква се обаче днес Джунтоли да подпише документите при поставените от мадридчани условия и всичко да приключи. Самият Хамес вече се е разбрал с италианците за личните си условия, като ще се присъедини към тях по-късно, защото участва на Копа Америка и има право на по-дълга почивка.