Студената война между капитана на Реал Мадрид и Испания Серхио Рамос и футболиста на Ливърпул и Хърватия Деян Ловрен продължава с пълна сила.

След като станахме свидетели на пореден неин епизод след успеха на „шахматистите“ над „Ла Фурия“ в Лигата на нациите, когато Ловрен „захапа“ Рамос, сега и опитният защитник на „Ла Роха“ отвърна.

Рамос деликатно жегна опонента си, с когото се намира в задочен спор, чрез публикация на снимка от финала на Шампионската лига между испанския гранд и мърсисайдци. „Белите“ триумфираха на Олимпийския стадион в Киев, а Рамос намери начин да уязви Ловрен именно връщайки се няколко месеца назад, на въпросния мач, отбелязва AS.

Серхио Рамос и Деян Ловрен

източник: Gulliver/Getty Images, колаж: Gong.bg

Защитникът на „балета“ хареса фенска публикация от награждаването с 13-ата. Централен образ на фотото е Рамос с Купата с големите уши в ръце, а пред него е Деян Ловрен, който е обхванал лицето си с ръце.

Припомняме, че дрязгите между Лорен и Рамос станаха осезаеми, след като бранителят на английския гранд неотдавна заяви, че Рамос прави повече грешки от него. Не след дълго капитанът на мадридчани коментира философски думите на колегата си, сочейки, че това е опит да влезе в светлините на прожекторите.

Може би кулминационна точка на тази свада бе двубоят между Испания и Хърватия в Лигата на нациите, завършил с успех 3:2 за сребърния медалист на Мондиал 2018. При въздушно единоборство Лорен закачи с лакът съперника си, а след това направи коментар в социалната мрежа: „Убих го с лакът, ха-ха“.

Още новини: 

Подиграват се с Ловрен на страницата му в Уикипедия 

Ловрен не се сдържа, пак "захапа" Рамос