Вътрешният полузащитник на Реал Мадрид Даниел Себайос е изразил желание да премине в Ливърпул, щом сезонът приключи. Бившата звезда на Бетис очевидно се наситил на живота като твърда резерва в европейския клубен шампион, твърди испанското издание „Диарио Гол”.

Испанецът пристигна на „Сантиаго Бернабеу” през лятото на миналата година, след като се представи много силно на Европейското първенство за младежи до 21-годишна възраст (на което „ла фурия” игра финал). Той обаче изобщо не успя да пробие в първия тим под ръководството на Зинедин Зидан и още към края на 2017-а мадридските издания започнаха да пишат за зреещото недоволство при него.

Дани Себайос настоява Реал да го продаде

По време на януарския трансферен прозорец Себайос беше свързван усилено с трансфер в Ливърпул. На Острова твърдят, че интересът на „червените” и техния мениджър Юрген Клоп съвсем не е отшумял.

В Испания: Първи контакти между Бензема и Ливърпул

„Диарио Гол” твърди, че Себайос е споделил пред най-близките си приятели своето огромно желание да премине на „Анфийлд”. Там той счита, че ще получава далеч повече шансове.

В Испания се твърди, че Ливърпул е склонен да плати 30,5 милиона паунда (около 35 милиона евро) за подписа на таланта, с което би трябвало да откаже конкурентите. Това би осигурило солидна печалба за Реал, който закупи футболиста срещу почти двойно по-малко пари – 18 милиона евро.