Наставникът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти отново направи на коментар за съдийството на четвъртфинала между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен за Шампионската лига. Близо месец след двубоя италианецът отново се оплака от арбитърството на Виктор Касай.

Припомняме, че баварците имаха претенции, че две от попаденията на Кралския клуб за успеха с 4:2 са били от засада. Също така протестираха и срещу изгонването на Видал.

„Беше нечестно. Ще остане в историята с това, че Мадрид елиминира Байерн и толкова. Но това, което се случи в Мадрид, го видя целият свят. Не беше нормално. Видеоповторенията трябва да бъдат въведени, защото е нужни“, заяви Анчелоти.

Анчелоти скочи на съдиите: Бяха доста по-зле от нас

Футболният специалист коментира и предстоящия финал между Реал Мадрид и Ювентус на 3 юни в Кардиф: „Ще гледам финала с интерес и ще се надявам по-добрият да победи. За мен Юве се свързва с Буфон, който е мой играч. Ако „бианконерите“ победят, ще е страхотна награда за изключителната кариера на този вратар“.

Анчелоти разкри защо го уволниха от Мадрид

„Не ме изненадва това, което направи Зидан. Той е много интелигентен и познава добре футбола“, завърши Анчелоти, който изведе Кралския клуб до десетата в турнира на богатите.