Футболистът на Реал Мадрид Ашраф Хакими сподели, че иска да продължи да играе и да израства с Борусия Дортмунд, където играе под наем вече втори сезон. 21-годишният десен бек прави впечатляващи игри с „жълто-черната“ фланелка и помогна за снощната победа с 2:1 над ПСЖ в първи 1/8-финален сблъсък между двата тима в Шампионската лига.

Мароканецът обаче се очаква да се завърне в Мадрид след края на сезона, но самият той заяви, че всичко е възможно.

„Това казват хората и това е записано в контракта ми. Но всичко е възможно да се случи през юни, така че ще видим какво е подготвило лятото за мен“, сподели Хакими.   

„В момента обаче единствено искам да играя и да се развивам. И тук в Германия тази възможност ми е предоставят“, допълни 21-годишният футболист, който поздрави и съотборникът си Ерлинг Холанд. Норвежецът реализира и двете попадения във вратата на парижани и затвърди феноменалната си форма откакто се присъедини към „вестфалци“ преди близо два месеца.

„Ние се подготвихме доста добре за срещата и всичко сработи. Холанд ни помогна страшно много и се надяваме да продължи по този начин. Той е много интелигентен. Млад е, но вече знае как да играе на професионално ниво“, заяви Хакими.