Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференцията преди мача с Брага, като подчерта важността на мача, защото точка или три ще класират испанския гранд за следващата фаза на турнира.

"Важно е да излезем от групата, но това може да стане, като се борим много. Играхме съвсем скоро с Брага, така че се познаваме добре", коментира италианският специалист.

"Винисиус не бе концентриран на моменти в част от последните мачове, но той се подобри много през последните години. Ние сме много доволни от него", сигурен е той.

"Не знам дали Белингам ще играе. Тренира днес, което означава, че е добре и се чувстваше комфортно при всички движения. Ще го обсъдим с него утре", каза още Анчелоти.

"Трудно е да се каже колко гола трябва да вкараме, за да спечелим. Не гледам статистиките, но през този сезон сме вкарали повече от два гола средно на мач. В защитен план се подобрихме много, като в много мачове запазваме вратата си суха. Няма нужда да бележим толкова много", смята той.

"Чувствам се много обичан от феновете. Дават ми много любов. Не чувам критиките, чувствам се удобно", каза още Карло Анчелоти./ БТА