Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви групата за финалния мач на отбора в Шампионска лига срещу Ливърпул. В него се вижда, че Гарет Бейл и Дейвид Алаба са включени.

Грандът от Испания няма проблеми с наказания, но двамата лекуваха контузии последно време, но по всичко личи, че ще са на линия за дуела с английския колос идната събота.

Алаба е ключов играч за Реал през този сезон, след като записа 45 мача във всички турнири, но пропусна последните пет мача в лигата, а в допълнение към тях и реванша от полуфиналите в ШЛ срещу Манчестър Сити.

Австриецът се върна към заниманията миналата седмица и се очаква той да застане в центъра на отбраната, а до него да бъде Едер Милитао. Бейл също ще пътува до Париж, след като уелският национал лекуваше проблем в гърба си и пропусна последните мачове на Реал Мадрид.

32-годишният британец има само седем мача през сезона за „лос бланкос“ и се очаква през лятото да напусне „Сантиаго Бернабеу“. Еден Азар пък се възстанови през последните седмици от операция на крака и дори се завърна в игра при равенството 1:1 срещу Кадис, като белгиецът иска да запише участие във финала в Шампионска лига.

Ето групата на Реал:

Куртоа, Лунин, Фуидиас, Карвахал, Милитао, Алаба, Вайехо, Начо, Марсело, Менди, Кроос, Модрич, Каземиро, Валверде, Васкес, Себайос, Иско, Камавинга, Азар, Бензема, Асенсио, Йович, Бейл, Винисиус, Родриго, Мариано