Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе категоричен, че реваншът в Шампионската лига срещу Ливърпул ще бъде по-труден за неговия тим, отколкото за английския отбор.

"Двубоят утре ще е по-труден за нас, отколкото за Ливърпул. Те ще играят в атака от първата минута, като няма какво да губят. Резултатът ни задължава, но за нас ще е по-трудно. Имаме повече съмнения, отколкото англичаните. За мача утре ни трябват опит и енергия", сигурен е специалистът.

"Не сме говорили много за добрия резултат от първия мач. Не правим сметки. Няма да играем затворен или отворен футбол, ще се опитаме да атакуваме. Играчите разбират това. Мисля, че ще бъде отворен мач. Трябва да направим добре две неща - да се защитаваме и да атакуваме. Ще мислим повече за атака", обеща италианецът.

"Отношенията между Дешан и Бензема са лична тема. Уважавам и двамата. В Италия казваме, че не бива да слагаш пръста си между отношенията на двама. Това е нещо, за което Карим не говори и мисля, че не го притеснява", сигурен е той.

"Камавинга е важен за нас, справя се много добре. В последния мач направи грешки, но играейки добре ще ни накара да ги забравим. Срещу Еспаньол направи груба грешка, а след това игра много добре", каза треньорът.

"Отношенията ни с Азар не са студени. Той беше много честен - не си говорим много, като може да става въпрос за характери. Най-важното за мен е, че въпреки че не си говорим, продължава да ме уважава. Уважавам го и аз. Не играе, защото на неговия пост има футболист като Винисиус, който се справя много добре", каза Карло Анчелоти.