Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, остана изключително разочарован след загубата с 0:1 в реванша от 1/8-финалите срещу Реал Мадрид, след която тимът му отпадна от Шампионската лига.

Германецът сподели, че мърсисайдци е трябвало да покажат специално представяне в този мач, за да заличат изоставането си от три гола след поражението с 2:5 на „Анфийлд“, но играчите му не са успели да направят това. Той призна превъзходството на съперника и заяви, че по-добрият отбор продължава напред заслужето.

Gulliver/GettyImages
60 снимки

„Ако искахме да продължим напред, трябваше да покажем специално представяне тази вечер, но не успяхме да го направим. По-добрият отбор продължава напред, трябва да го признаем. Реал контролираше изцяло мача. Идеята ни не бе такава, но така се получи. Трябваше да използваме правилните моменти. Тази вечер се видя, че Реал е по-добрият отбор. В три от четирите полувремена те бяха по-добрият отбор. Дори и в първия мач да бяхме направили равен, с такова представяне като тази вечер, вероятно пак щяхме да отпаднем“, заяви Клоп след срещата.

„Готвехме се за специално представяне, но не успяхме да го направим на терена. В момента никой не го интересува как сме отпаднали. Това е положението и трябва да го приемем“, каза още германският специалист.