Бившият футболист и шеф на Реал Мадрид - Предраг Миятович, смята, че Реал Мадрид трябва да помисли за преструктуриране на отбора. "Кралете" загуби от Манчестър Сити с 0:4 (1:5 - общ резултат) в реванша от 1/2-финалите на Шампионската лига.
 
„Мисля, че определено можем да говорим за края на една ера. Екипът в сегашния си формат ни достави много радост през последните 10 години.
 
Този отбор успя да спечели всичко. Включително пет титли в Шампионската лига, три от които поредни. Всичко това е прекрасно. Но мачът срещу Манчестър Сити показа, че Реал Мадрид трябва да мисли за бъдещето. Отборът не игра добре, противникът беше много по-добър. Всички го видяхме. Сега трябва да се направят планове не само за лятото, но и за по-далечното бъдеще.
 
Струва ми се, че ще бъде доста трудно за Карло Анчелоти да остане в Реал Мадрид. Лично аз бих искал той да продължи да бъде начело на тима и през следващия сезон. Но като знам как мислят хората, които вземат решения в клуба, ще бъде трудно това да стане. Ако вярвате на треньора, тогава кажете, че Анчелоти остава и точка“, каза 54-годишният Миятович.