Футболистът на Реал Мадрид Алваро Одриосола бе предизвикан да коментира критиките, които Кристиано Роналдо отправи по адрес на „кралския клуб“ през последните дни.

Одриосола заяви, че Кристиано е една легенда, към която той изпитва респект, но също така португалецът е минало за „Сантиаго Бернабеу“.

„Това, което мога да кажа от моя опит, който имам в Реал Мадрид е, че сме едно семейство. Бях изненадан от начина, по който ме посрещнаха съотборниците. Изненадан съм от духа в отбора и от всекидневната ни работа“, коментира Одриосола.

„Чувствам се много добре в Реал Мадрид. Специално съм мотивиран за предстоящия мач срещу ЦСКА Москва. Нямам търпение да направя моя дебют като титуляр за Реал в мач от Шампионска лига“, добави футболистът.

„Мисля, че със Солари нещата се получават много добре. Имаме по-голяма увереност заради добрите резултати, които постигаме“, продължи той.

„Карвахал е пример и идол за мен. Невероятна възможност е, че мога всеки ден да тренирам с Бензема. Той е един от най-добрите централни нападатели в света. Въпреки критиките, той е един от лидерите на Реал Мадрид“, каза още Алваро Одриосола.

Солари отговори на критиките на Кристиано