Германският рефер Феликс Цвайер ще ръководи реванша между Реал Мадрид и Ливърпул от осминафиналите в Шампионската лига. Мачът е в сряда на “Бернабеу”, като първата среща на "Анфийлд" завърши с победа 5:2 за испанския гранд. 
 
Цвайер е известен с това, че преди 18 години беше разследван за корупция. Тогава, според обвинението, в ролята си на помощник-съдия, той получил 300 евро подкуп от скандалния Роберт Хойзер, за да съдейства за постигането на определени резултати в мачове от Втора Бундеслига. Тогава Цвайер беше наказан с лишаване от правото да съдийства за половин година, макар да не бяха намерени неопровержими доказателства. Самият той винаги е отричал да е виновен. Освен това той и още трима съдии информираха Германската футболна лига, че Хойзер манипулира резултатите от футболни срещи. 
 
Този сезон 41-годишният Цвайер е ръководил три двубоя в ШЛ, в които е показал 22 жълти картона и е отсъдил три дузпи. Това са били срещите от груповата фаза Ювентус - Бенфика (1:2), ПСЖ - Макаби (Хайфа) (7:2) и Наполи - Аякс (4:2).