Кристиано Роналдо бе футболистът на Ювентус, който говори пред медиите преди двубоя срещу бившия му Манчестър Юнайтед. Главните въпроси обаче бяха за другия му бивш тим Реал Мадрид.

Португалецът обаче отказа да коментира кризата в "белия балет": "Не трябва аз да говоря за други отбори. Всеки знае моята история с Реал Мадрид, но мисля, че като мач като този утре (днес б.р.), в който ако победим, почти сигурно сме напред, не е правилното време да говоря затова. Не трябва аз да говоря за проблемите там."

Роналдо все пак коментира думите на бившия му съотборник Иско, който заяви, че в Реал не могат да плачат за човек, който е искал да напусне. "Напълно окей съм с тях. Не може да плачеш, това е вярно."

"Не искам да сравнявам Реал Мадрид и Ювентус. Те са невероятни отбори, фантастични клубове. Направих своето приключение с Реал Маадрид и сега е нова глава в Юве, които са един от най-добрите клубове в света, така че се радвам, че съм играл тук в Манчестър, в Реал Мадрид и сега в Юве. Аз съм щастлив човек и съм късметлия."

Роналдо за обвиненията в изнасилване: Аз съм за пример, истината ще излезе наяве