Серхио Рамос е мотивиран да изведе Реал Мадрид до нов трофей в Шампионската лига. Защитникът и капитан на "белите" е категоричен, че той е неговите съотборници трябва да се наслаждават на играта във финала срещу Ливърпул.

"Не ни липсва мотивация. Гладни сме за още успехи и искаме да спечелим още един път. Да сътворим история, това ще бъде уникално постижение в историята. Най-важна е победата, независимо от противника. Ливърпул не е само трима футболисти, а нас не ни притеснява това, че ни критикуват. Винаги сме знаели какво точно трябва да правим. За мен сякаш ще бъде първи финал, все едно преди това не е имало други двубои за титли. Трябва да се насладим на играта, финалът е нещо невероятно. Като бикове сме. Който и да играе, винаги отборът е на първо място", коментира Рамос пред медиите.

Испанският национал говори за Украйна и за феновете, които имат проблеми да се доберат до Киев, където утре е финалът между Ливърпул и Реал Мадрид.

"Има много испанци, които не можаха да дойдат. Това е жалко, но трябва да се помага на страни като Украйна. Добре е, че сме тук", каза още капитанът на испанския национален отбор.

Реал Мадрид ще се опита да спечели Шампионската лига за трети пореден път и за общо 13-ти в своята история. 

Със съдействието на SPORTRESPECT.COM  

Ники Александров, Киев