Тънкото чувство за хумор на мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино изглежда остана неразбрано от Реал Мадрид. От испанския гранд излязоха с опровержение, заради шеговито изказване на специалиста за сънищата му преди финала на Шампионската лига.

Първоначално се появи информация, че официалното становище на Белия балет е продиктувано от лъжа на специалиста, но в последствие всичко се оказа просто шега, породена от спекулациите, че именно Маурисио Почетино ще е следващият треньор на тима.

Голямата битка за трофея ще се състои на „Уанда Метрополитано” в Мадрид, което наложи Ливърпул и Тотнъм да си осигурят бази за тренировки преди срещата.

Лондончани са избрали за подготовка базата на Реал Мадрид – Валдебебас. Но малката подробност е, че след всяко занимание тимът няма да остава там, а ще се прибира в хотел, който се намира близо до базата.

В интервю Маурисио Почетино предположи, че може би неговият тим не трябва да напуска комплекса през нощта. Аржентинецът продължи с шега, която всъщност не е била разбрана правилно от Реал Мадрид.

Почетино коментира с усмивка, че президентът на испанците Флорентино Перес му е съобщил, че единственият начин, по който може да остане да спи във Валдебебас, е ако се съгласи да стане треньор на Реал Мадрид.

Преди финала ще тренираме във Валдебебас и ще спим в близкия хотел. Помолих Флорентино да ни позволи да спим в спортния център, но той ми каза, че мога да спя там само когато стана треньор на Реал Мадрид”, е казал с намигване Почетино пред журналиста.

Самият Флорентино Перес обаче също явно не е осъзнал шегата, заради спекулациите в медиите. Това наложи от Реал Мадрид да пуснат официално съобщение, че забележките на наставника на „шпорите” не са верни, тъй като испанците са били готови да посрещнат всички искания на УЕФА и Тотнъм, но англичаните са поискали да ползват само терените и съблекалните.

Голямата битка между Ливърпул и Тотнъм е на 1 юни от 22.00 часа.

Реал уличи Почетино в лъжа за тренирoвките на Тотнъм