Синът на Карло Анчелоти - Давиде направи интересен коментар за предстоящия финал в Шампионска лига между Реал Мадрид и Ливърпул тази събота в Париж. Според него звездата на "мърсисайдци" Мохамед Салах гори от жажда за отмъщение. През 2018 г. египтянинът бе в състава на Ливърпул, който загуби финала в ШЛ от Реал. Миналата година пък английският тим бе елиминиран от маддридчани още на 1/4-финалите в турнира. 
 
„Разбирам амбицията на Салах да иска да играе срещу най-добрия отбор в турнира. В желанието си за отмъщение, той може да намери още по-голяма мотивация. 
Но трябва да знае, че в Реал Мадрид винаги се борим и никога не се отказваме. Това е заложено в ДНК-то на нашия клуб. Беше невероятно да измина пътя към финала. Имах късмета да изживея това преживяване с играчите и никога няма да го забравя.
 
Ще се изправим срещу отбор, който може би е най-добрият в Европа в момента. Но на финала няма фаворити. Мисля, че шансоете са 50/50, защото финалът на Шампионската лига е непредсказуем“, каза дясната ръка на Карло Анчелоти в Реал Мадрид.