Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че неговият отбор е свикнал да играе под напрежение и не се притеснява от гостуването на Аталанта, въпреки кадровите проблеми преди първия 1/8-финален мач в Шампионската лига утре.

Световният шампион увери, че тимът ще атакува и ще опита да вземе победа още в първия мач в Бергамо, макар че ще играе без половината си основни играчи поради здравословни проблеми. Сред отсъстващите са капитанът Серхио Рамос, голмайсторът Карим Бензема и рекордната покупка Еден Азар.

"Очаква ни тежък мач и сме готови за битка. Реал винаги играе за победа, без значение с какъв състав. Доста играчи липсват, но предпочитам да се концентрирам върху това, с което разполагам. Свикнали сме към изискванията в клуба и ни харесва да играем под напрежение. Аталанта е добър отбор, който обича да атакува. Сигурен съм, че ще стане хубав мач. Харесвам работата на Гасперини. Познавам го от Ювентус - той беше треньор на юношите, когато аз играех за Юве и помня, че свърши страхотна работа", каза Зизу на своята пресконференция.