Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан подчерта още веднъж, че отдадеността му към клуба нито за миг не може да бъде поставена под съмнение и че той желае да остане на "Сантиаго Бернабеу" завинаги по възможност. 

Зидан е поставен под невероятно напрежение след неубедителните изяви в последните мачове на "лос бланкос", които оставиха клуба на второ място след Барселона в класирането на Ла Лига. Клубът е в затруднено положение и в груповата фаза на Шампионската лига след едва една спечелена точка от два мача. Въпреки това френският специалист обаче не губи своя ентусиазъм. 

"Напрежение в Реал винаги ще има и винаги ще е огромно. Свикнал съм, 18 години познавам това чувство. Можем обаче единствено да се подготвим добре за следващия мач. Ще се опитваме до последно да поправим ситуацията", започна Зидан на традиционната си пресконференция преди двубоя на Реал с Галатасарай от груповата фаза на Шампионската лига. 

"Ситуацията пред мен е ясна, искам да остана завинаги в Реал. Питайте ме друг въпрос". 

"Играчите са първите, които искат да се борят и да се справят възможно най-добре. Няма нужда да отправяме обвинения към никого, вината е моя. Допуснахме грешки, но единственото, което можем да направим е да се постараем да редуцираме грешките до минимума и да започнем да побеждаваме", завърши Зидан.