Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отрече „белите“ да се намират в криза след неприятната загуба с 1:3 от Тотнъм в мача от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Френският специалист анализира срещата, която се игра на стадион „Уембли“ и обясни, че съставът му е на три точки зад „шпорите“ в класирането на група Н.

Поражението бе второ поредно за испанския гранд, след като през уикенда загуби от Жирона в Ла Лига с 1:2.

„Нужно е да помислим. Намираме се на три точки зад тях (Тотнъм) и сега трябва да се концентрираме върху финалните кръгове“, започна Зидан, който спечели надпреварата на богатите в предходните ѝ две издания.

„Липсва ни спокойствието, което винаги сме имали преди гола. Когато имаме две положения, вкарваме по два гола. Днес не бе така. Създадохме ситуации, но не отбелязахме. Загубихме днес, поздравяваме съперника. Ние ще помислим. Всички сме разочаровани“, добави Зизу.

„Може би не всички в отбора са на еднакво ниво, това ще отмине. Сега всичко е в главата. Загубихме два поредни мача. Няма как да сме добре психологически. Имаме три или четири дни да починем и след това футболът продължава“, заяви Зидан.

„Не се намираме в криза“, категорично отсече Зидан на въпрос в тази насока.