Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира, че Реал Мадрид винаги демонстрира завидно самочувствие и увереност във възможностите си за спечелване на Шампионската лига. Както е известно, испанският гранд е най-титулуваният тим в турнира на богатите, като има общо 13 трофея.

„Този сезон? Може да се случат много неща. Шампионската лига не е само тактическо състезание, това е надпревара и на поколенията. Реал Мадрид разполага с талантливо поколение, което знае как се печелят големи мачове, научени как да издържат на напрежението“, започна Тухел пред L’Equipe.

„Ако ние работим добре всеки ден, трябва да сме подготвени за мачовете. Ако ли не, може да се окажем неприятно изненадани при важните битки през февруари. Имаме ограничен състав и се надяваме да няма контузии. Мадрид бе на път да бъде елиминиран на четвъртфиналите, на полуфиналите, а във финала спечели. Гледайте и жребия също така. Миналия сезон ПСЖ завърши първи, а след това се натъкна на Реал. Байен завърши първи и попадна на Бешикташ“, отбеляза още специалистът.

ПСЖ започва участието си в турнира на богатите във вторник, 18 септември. Френският първенец гостува на Ливърпул от 22.00 часа. Двубоят е от група „С“, където са още тимовете на Наполи и Цървена звезда.

Наставникът на ПСЖ записа рекорд

ПСЖ загря за Ливърпул с голям успех