Антоан Гризман може да се окаже ключът за трансфер на Неймар в Реал Мадрид. Това смята френският вестник "Le Parisien", според когото преминаване на Гризман в ПСЖ със сигурност ще означава продажбата на бразилеца, за да може клубът да спази параметрите на финансовия феърплей.

Гризман вече обяви, че напуска Атлетико Мадрид, а фаворит за подписа му се счита Барселона. ПСЖ обаче има намерение да бръкне надълбоко в джобовете, за да пребори конкуренцията на каталунците.

Барса предлага петгодишен договор със 17 милиона евро на сезон и съответно ПСЖ се подготвя за чувствително по-добра оферта.

Освен това във Франция се твърди, че ПСЖ ще опита да привлече трима от Реал - Тони Кроос, Иско и Гарет Бейл за общо 210 милиона евро.

Тази сума плюс 120-те милиона за Гризман, които са заложени в договора му, значат общо 330 милиона - именно сумата, която от ПСЖ считат за необходима за евентуална продажба на Неймар.

Бразилецът продължава да бъде голямата цел пред президента на Реал Флорентино Перес, който е обвиняван, че в последните години не успява да привлича звезди в Мадрид. Еден Азар и Лука Йович са големите цели за Зинезин Зидан, но със сигурност французинът няма да откаже и да разполага с Неймар.