Агентът на Гарет Бейл – Джонатан Барнет съвсем не беше впечатлен от начина, по който наставникът на Реал Мадрид обясни, че неговият клиент е близо до напускане. Барнет нарече „позор” легендата на „белия балет” заради начина, по който французинът очевидно опитва да форсира продажбата на 29-годишния уелски национал.

Бейл остана неизползвана резерва в първия мач на Реал от Интернешънъл Чемпиънс Къп, загубен с 1:3 от Байерн Мюнхен. Във въпросната среща Зизу стартира с една единадесеторка, а на почивката я подмени изцяло без обаче да даде шанс на явно ненужния Бейл.

Последвалите думи на треньора бяха в рязък контраст с това, което от лагера на футболиста обясняват цяло лято, а именно – че Бейл иска да изпълни своя договор с Реал, тъй като се чувства щастлив тук.

„Зидан е позор – той не показва уважение към футболист, който е направил толкова много за Реал Мадрид”, заяви Джонатан Барнет пред АФП.

„В момента работим по някои неща. Гарет е футболист на Реал Мадрид, но ако пожелае да си тръгне, това ще бъде негово решение, а не на г-н Зидан”, допълни агентът на футболиста.