Агентът на Герет Бейл отрече всички информации, че уелсецът ще напусне Реал Мадрид през лятото. 31-годишното крило бе периферна фигура в тима "лос бланкос" през сезона. В последните шест мача на тима той не се появи в игра, а при снощото равенство (2:2) с Леганес дори не попадна в групата. Това отново отвори темата за негово напускане.   

31-годишният уелсец има само два гола в Ла Лига този сезон и нито един след равенството 2:2 във Виляреал в началото на септември. 

Getty Images
11 снимки

Неговият агент обаче за пореден път отрече, че неговият клиент ще напусне испанската столица. 

"Гарет е добре. Остават му две години от договора “, заяви агент на играча Джонатан Барнет пред "BBC Sport".

„Той обича живота в Мадрид и няма да ходи никъде. Той все още е толкова добър, колкото всеки друг в тима. Всичко зависи от Зинедин Зидан. Разбира се, че има интерес към него, но едва ли има клуб в света, който да си го позволи. Голяма загуба за тима е, че в момента той не е в състава, но няма да напусне“, каза още Барнет.

В доклад от месец май в "Marca" се твърдеше, че английският Нюкасъл Юнайтед ще направи трансфера на Бейл свой приоритет. В дрга статия от изданието пък от Реал Мадрид отчаяно ще търсят начин да продат Бейл това лято, като тепърва ще изслушват оферти.