Агентът на халфа от Наполи – Фабиан Руис, потвърди, че „много важни клубове” са влезли контакт с него за потенциален трансфер на неговия клиент през идното лято. Барселона и Реал Мадрид засвидетелстваха интереса си към испанския национал, който се присъедини към Наполи през лятото на 2018-а година от Реал Бетис.

Алваро Торес отрече, че има откупуваща клауза в контракта на играча с италианския клуб и призна, че клиентът му може да напусне Неапол за новия сезон. „Има много движения в клуба през този сезон и годината е трудна за Наполи. Подновяване на договора? Задали сме нашите критерии много преди да стане време за този разговор. Има мноо големи клубове, които искат информация за Руис, така че вече сме информирали Наполи”, каза Торес пред Marca.

„Всички тези отбори вярват, че Фабиан ще бъде един от най-добрите футболисти на следващата декада. Няма клауза в неговия контракт и не знам каква е неговата цена сега. В близките дни той е фокусиран върху Наполи и ще видим какво ще стане”, завърши Алваро Торес.

23-годишният Руис е с договор на „Сан Паоло” до 2023-а година, а през този сезон има три гола и две асистенции в 32-та си мача за „небесносините”.