Вицепрезидентът на Монако Вадим Василев разкри, че босът на Реал Мадрид Флорентино Перес все още го вини за продажбата на Килиан Мбапе на ПСЖ, вместо на Кралския клуб.

Припомняме, че „перлата“ на френския футбол попада в полезрението на „белия балет“ от край време, а през 2017 година бе считан за почти сигурно ново попълнение на „Сантиаго Бернабеу“. В крайна сметка Мбапе бе преотстъпен на парижани, които през 2018 година платиха цялата трансферна сума.

„Ние сме два клуба и всеки път щом видя Флорентино Перес, той винаги ме вини, че не съм продал Килиан Мбапе на него“, сподели Василев пред RMC SPORT.

Василев бе в Талин (Естония), където изгледа на живо двубоя на Кралския клуб срещу Атлетико Мадрид за европейската Суперкупа. Момчетата на Жулен Лопетеги отстъпиха с 2:4 на „дюшекчиите“, а след двубоя се заговори, че тимът се нуждае от нови попълнения.

Преди няколко седмици Реал бе напуснат от най-голямата си звезда Кристиано Роналдо. Той се присъедини към Ювентус за сума от около 117 милиона евро.  

Мбапе бил на крачка от Реал през 2017-а

Мбапе официално обяви новия си номер