Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа даде поводи за нови спекулации с последната си публична изява. Испанският национал отказа да разкрие нищо около бъдещето си, когато бе запитан дали отново би се съгласил на трансфер в Реал Мадрид.

Трансферни разминавания всяват напрежение в Реал

Както е известно, бившият играч на Атлетико бе близо до преминаване в кръвния враг през лятото на 2015 година. Сделката между Юнайтед и Реал бе почти сключена, но пропадна в последните минути от трансферния прозорец, а после двете страни си отправиха взаимни обвинения.

Оттогава досега в испанските медии не спират слуховете, че „белия балет“ ще повтори офанзивата. „Марка“ дори днес написа, че има договорка между клубовете, а евентуалната продажба ще се състои през лятото.

Де Хеа: Щастлив съм в Манчестър Юнайтед

„Бъдещето? Никой нищо не знае, бъдещето си е бъдеще“, многозначително отговори Де Хеа в интервю пред друг мадридски ежедневник - „АС“. „Много съм щастлив в Манчестър Юнайтед, това е страхотен клуб. В Англия хората наистина се наслаждават на футбола.“

„Няма да говоря за това (потенциалния трансфер в Реал Мадрид – б.р.). Не искам да оворя повече. Сега се опитвам да остана фокусиран върху работата ми в отбора. Вече достигнахме финала за Купата на Лигата и все още сме в играта за ФА Къп, а също и в Лига Европа, където може да сътворим история“, допълни Де Хеа.