Килиан Мбапе, Кристиано Роналдо и Маури Икарди могат да се окажат част от грандиозна трансферна въртележка през това лято. Според "Гадзета дело Спорт" всичко ще започне с това, че Флорентино Перес е обещал един голям подарък за Карло Анчелоти при завръщането на италианеца на "Стантиаго Бернабеу".

Това е трансферът на една от големите звезди на Пари Сен Жермен и Франция – Килиан Мбапе. Ако тази сделка за 22-годишния нападател бъде докарана до успешен край, в което Перес бил сигурен, това ще отприщи и следващите трансферни събития. 

Парижани веднага ще опитат да заместят едната си голяма звезда в атаката с друга такава. Става дума за асa на Ювентус Кристиано Роналдо, за когото се твърди, че иска да напусне Торино. Португалецът, чиито договор изтича след година, както и този на Мбапе, е свързван и със завръщане в Манчестър Юнайтед, но с днешна дата ПСЖ изглежда по-големият фаворит за подписа му. За да осъществи тази сделка, френският клуб пък ще използва Мауро Икарди, който от своя страна е трансферна цел на Ювентус от доста време.

Според "Гадзета дело Спорт" има всички условия този сценарий да бъде реализиран в пълния си мащаб, което е предпоставка за едно много интересно трансферно лято.