Защитникът на Интер - Милан Шкриниар, е следен под лупа от 13-кратния европейски шампион Реал Мадрид. Това предаде пред испански медии лично импресариото на словенеца – Митат Халъш. Агентът обаче довери, че големият враг на Реал – Барселона, също желае да закупи футболиста на италианския тим.

24-годишният Шкриниар се утвърди при „нерадзурите” и е неизменен титуляр в основния състав, а договорът му с Интер изтича през лятото на 2022-а година.

„Реал Мадрид иска да вземе моя клиент през лятото, но Барселона също се интересува от него”, доверява Митат Халъш.

Все пак медиите в Испания имат едно на ум за думите на агента, тъй като считат агентите за „канибали”. AS потвърждава чрез френски колеги, че изказването на импресариото идва часове след новините за раздор на Рафаел Варан с треньорския щаб и отбора, като отчита, че това е честа практика на Мино Райола.

Същевременно Халъш сподели, че централният бранител на Щутгарт Озан Кабак не е в радара на Реал Мадрид. „Озан Кабак е невероятен талант, но е прекалено млад, за да направи подобен трансфер. Трябва време да се утвърди в европейския футбол, след което ще дойде моментът за подобен ход”, завърши Митат Халъш.