Полузащитникът на Реал Мадрид Иско Аларкон намекна, че плановете му тотално изключват възможността за трансфер в кръвния враг Барселона.

Не е тайна, че взаимоотношенията между европейския клубен шампион и 24-годишния плеймейкър не са най-добрите, а това не е от вчера или днес. Бившият ас на Малага открито заяви, че през лятото ще премисли опциите си, тъй като иска да играе повече, отколкото му се удава на „Бернабеу“.

Предвид страхотната визитка, с която испанският национал се ползва, веднага тръгнаха слухове, че Барселона ще опита да го привлече в опит да уязви още повече „кралете“. Напоследък много се говори, че каталунците се надяват да вземат Иско като свободен агент през лятото на 2018 година.

След победата на Испания над Израел с 4:1 в световните квалификации обаче техничарят беше категоричен, че подобна развръзка няма как да се случи. „Слуховете за Барса? Всеки играч става тяхна жертва, така е навсякъде. Свикнали сме с това“, каза Иско.

„Сега има по-малко футбол заради паузата за националните отбори и някои хора изпитват нужда да си измислят разни неща. Аз самият не знам защо... Говоря с играта си на терена и опитвам да давам най-доброто на своя тим“, допълни той.