Зинедин Зидан много сериозно се е замислил върху факта да напусне Реал Мадрид, ако клубът не успее да доведе полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба в Мадрид през това лято. Френският специалист напусна „лос бланкос” през миналото лято и бе назначен наново, след като Жулен Лопетеги и Сантиаго Солари се провалиха в опитите си да направят „белия балет” силен отбор след трите поредни Шампионски лиги.

Юнайтед тръшна вратата на Реал за Погба - окончателно

Повторната договорка между Зизу и Флорентино Перес е, че французинът е желаел силен трансферен прозорец, като най-важният футболист, който е трябвало да се вземе е точно Пол Погба. Към този момент това изглежда почти невъзможно, тъй като английския Манчестър Юнайтед вече не може да вземе негов заместник, макар да може да продаде френския си халф.

Погба: Бъдещето ми продължава да е под голяма въпросителна

Испанският журналист Диего Торес пуска тази новина за Погба. Същевременно оставането на Гарет Бейл на „Бернабеу” също налива допълнително „масло в огъня” за Зидан и неговото дълготрайно бъдеще в клуба.

Отписвайки Погба, Реал се насочи към нашумял халф на Аякс

„Да не закупиш Пол Погба поставя Зидан в положението, че той ще иска да напусне Реал Мадрид. На предварителните срещи с президента на клуба му е било обещано да бъде привлечен именно Погба през лятото, а това е нещо, което не се случва. Това само отваря още повече пропастта за липсата на доверие между Зидан и Флорентино Перес. За Зизу, неговият проект с Погба е съвсем различен. Точно това е причината и той да се завърне в Реал толкова бързо след миналогодишното му лятно напускане. Сега с тази разлика това нещо увеличава неимоверно много шанса той да си тръгне от Мадрид”, призна Диего Торес пред местни медии.

Реал Мадрид стартира своя поход в първенството тази събота с гостуване на Селта Виго.