Отборът на Манчестър Юнайтед държи под око ситуацията с Хамес Родригес в Реал Мадрид, твърди „Sun“. Колумбийският национал най-вероятно ще напусне „белите“ след края на настоящия сезон, като интерес към него не липсва. Смята се, че освен „червените дяволи“ Евертън, Наполи и Ювентус също се интересуват от него.

Юнайтед обаче се надява да получи Хамес в евентуална сделка за Пол Погба. Френският полузащитник на 20-кратните шампиони на Англия също се очаква да напусне „Олд Трафорд“, като Реал е основен фаворит за неговия подпис.

Заради високата цена, която от Юнайтед искат за своя играч, може да се наложи „белия балет“ да използва именно Хамес, като разменна монета плюс доплащане. „Червените дяволи“ са поставили цена от 100 милиона евро на своя играч, която към момента мадридчани отказват да платят. Ситуацията може да се усложни още повече и от финансовата криза, която удря все повече клубове заради пандемията от коронавирус. Точно поради тази причина Реал ще се опита да включи и свой играч в евентуална оферта за Погба.