Легендата на Уулвърхемптън Уондърърс Стив Бул няма никаква причина Раул Хименес да предпочете да замени „вълците”, за да подсили Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид. Мексиканският нападател е в радара на двата европейски клуба след чудесната кампания за него досега. Хименес има 22 гола и 10 асистенции в 44 мача за тима от „Молиню” през този сезон.

Нападателят също така потвърди, че е щастлив при „вълците”, а рекордьорът по голове за клуба Бул е уверен, че Хименес може да го задмине по отбелязани голове в клуба. „Не виждам причина Раул да иска да напусне. Вкарва голове за забавление и показва таланта си. Работната му е етика е великолепна”, отговори Бул пред Shropshire Star.

„Раул играе във всеки един мач за клуба и няма причина да напуска в този момент. Ако не се чувства добре, бих разбрал, но определено не се вижда това да е така. Реал Мадрид бе спряган за него и продължава, но такива спекулации винаги ще има за футболисти, които се справят добре в настоящия футбол. Това означава колко далеч е стигнал клуба с представянето си, за да се спрягат негови футболисти за такива трансфери. За Манчестър Юнайтед причината е същата. Вярвам, че Хименес има амбиция да печели купи с Уулвс”, каза Стив Бул.

Хименес потвърди по-рано през годината, че няма откупна клауза в договора си с „вълците”.