Отборът на Манчестър Юнайтед няма желание да поднови договора на полузащитника Пол Погба, който изтича в края на сезона. „Червените“ дяволи не обмислят да предложат нов контракт на французина, поне за момента.

Погба не оправдава напълно очакванията след завръщането му на „Олд Трафорд“ от Ювентус през 2016 година за рекордните тогава 105 милиона евро, като в момента печели по 12 милиона евро на сезон.

Отношенията между двете страни не бяха идеални през последните няколко месеца, тъй като френският халф не успя да преоткрие формата си от началото на кампанията. Погба получи директен червен картон при разгромната загуба на Манчестър Юнайтед с 0:5 в домакинството си на Ливърпул, след като влезе от резервната скамейка. Той получи наказание от три мача, а след това и контузия докато беше на лагер с националния отбор на Франция, като очакванията са той да бъде извън игра до началото на 2022 година.

Ювентус, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид изглежда са основните тимове, които може да вземат Погба през следващото лято. Халфът е свободен да подпише предварителен договор с друг клуб от 1 януари 2022 година.