Отборът на Манчестър Юнайтед се интересува от защитника на Реал Мадид Серхио Регилон, твърди „AS“. Юношата на “белите” изкара последния сезон под наем в Севиля, откъдето отново го искат. Заради силните си изяви той получи и призванието за „Най-добър ляв бек“ в Испания за изминалата кампания.

От Мадрид обаче търсят начин да изкарат пари от продажба на футбоисти и затова са склонни да се разделят с 23-годишния краен бранител. Има вероятност все пак Реал да настоява за включването на клауза за откупуването му обратно.

Ювентус на Андреа Пирло също следи ситуацията с Регилон, както и Тотнъм и Наполи. Но двата клуба, които проявяват най-голям интерес, се смята, че са Севиля и Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ обаче може да имат леко предимство, тъй като са в състояние да му предложат дългосрочна сделка, докато Севиля ще се опита да го везем отново под наем без възможност за откупуване.

Регилон е на крачка от дебюта си за националния тим на Испания, след като е включен в групата на Луис Енрике за предстоящите срещи от Лигата на нациите.

Иначе засега Манчестър Юнайтед привлече само един нов футболист за това лято - Дони ван де Беек от Аякс за когото бяха платени 39+5 милиона евро.