Ръководството на Монако отказало 100 милиона евро от Ливърпул за голямата перла в състава си Килиан Мбапе, пише Marca. Преди известно време се появиха слухове, че „мърсисайдци“ възнамеряват да се включат в битката за младока, а от „Анфийлд“ показаха, че намеренията им не са на шега.

Лудото наддаване за перлата на Монако продължава

Зизу примамва Мбапе с красиви обещания

Източници, запазили анонимност дори разкриват, че мениджърът на английския гранд Юрген Клоп е влязъл в контакт с родителите на Мбапе. Той им е гарантирал, че синът им ще има много игрови минути в неговия състав. Не е тайна, че това е сред основните притеснения на Мбапе.

Арсенал изскочи със солидна оферта за Мбапе

Босовете на „монегаските“ обаче настоявали да получат далеч по-голяма сума за 18-годишния нападате. Те вярвали, че ще вземат повече от 114 милиона евро за Мбапе, който е желан още от Реал Мадрид, Арсенал и Пари Сен Жермен.

Емери към Мбапе: Ако ще ходиш някъде, ела в ПСЖ

По-рано имаше информации, че европейският клубен шампион и парижкият гранд са офертирали шампионите на Франция с по 135 милиона евро. Запознати казват, че „белите“ имат най-съществени шансове в битката за обещаващия нападател.