Ръководството на Ливърпул вече е осъществило първоначален контакт с обкръжението на нападателя Карим Бензема, твърди испанското издание „Диарио Гол”.

Кристиано предпочита Бензема пред Бейл

30-годишният французин е един от играчите на „белия балет”, към които негативизмът на феновете е най-ярък. Бившият ас на Олимпик Лион се намира в ужасяваща форма, като е отбелязал само 4 гола в Ла Лига, а болшинството мадридски медии в негово лице виждат първият, на когото след края на сезона ще му бъде посочена вратата.

Реал Мадрид готов да продаде Бензема срещу 50 милиона

Иско предизвика поредния скандал в съблекалнята на Реал

От известно време на Иберийския полуостров се спекулира с интереса на Ливърпул към опитния нападател. Сега „Диарио Гол” твърди, че между играча и английския клуб вече има диалог.

Също така се говори, че мърсисайдци имат мераци към още един футболист от настоящия тим на Реал. Става дума за привлечения от Бетис Дани Себайос. Халфът получава крайно ограничени възможности за изява.

„Диарио Гол” твърди, че Реал ще се опита да използва повода и да предложи размяна, каквато едва ли ще се хареса на „Анфийлд” – Бензема и Себайос в замяна на Мохамед Салах.