Атакуващият полузащитник на Челси Еден Азар продължава да предлага загадъчни думи, що се отнася до негов трансфер в Реал Мадрид, открехвайки лека-полека своята врата към испанския гранд.

Известен факт е, че 13-кратният европейски шампион има голямо желание да привлече халфа на „сините”. След Мондиал 2018 белгиецът сподели, че неговата мечта е някой ден да носи екипа на „кралския клуб”.

„Имах преговори с Челси наскоро, но те приключиха. Сега изчакваме”, сподели Азар пред френско радио. Когато бе запитан за неговото бъдещето, той довери: „Все още нищо не знам. Новият мениджър вижда футбола, както и аз, така че ще видим. Семейството ми е в Лондон, а аз ще стана на 28 години. Не искам да съжалявам за нищо в края на моята кариера. Това е важно решение за мен, което трябва да го направя”, коментира още Азар.

„Знаете, че винаги съм обичал Реал Мадрид, дори и преди Зинедин Зидан. Ще видим какво ще стане”, допълни той. „Както казах, в готовност съм да завърша кариерата си в Челси. Имам договор за още една година”, завърши Еден Азар.