Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба публикува поредната актуализация от импровизираната си тренировъчна фитнес зала у дома - този път той показа и нова прическа или по—скоро липсата на такава, тъй като е с обръсната глава. Французинът, който бе контузен през по-голямата част от сезона и последно игра за Юнайтед на Боксинг дей, продължава да тренира индивидуално у тях заради пандемията от коронавирус.

Записвайки се като част от инициативата #hometeam на Адидас, той каза:

„Това е Пол Погба, известен още като„La Pioche“. Аз съм в PP Arena. Тук прекарвам по-голямата част от времето си у дома. Аз съм с малкия [неговия син]. Играем футбол. Дриблирам покрай него, докато той порасне и ми прави същото! Това са нещата, които можете да правите у дома, ако имате градина, ако сте вътре… Дори в малък апартамент с топка от дунапрен, както бяхме правили през деня. Играем, чупим неща, извиняваме се на родителите си и продължаваме - шегувам се! Ще се видим скоро, на терена. Не този, на големия! Да останеш вкъщи, ОК“, каза французина в краткото клипче.

Погба има договор с „червените дяволи“ за още една година, което предизвиква опасения, че той може да напусне това лято и да подпише с Реал Мадрид или Ювентус, въпреки че се съобщава за подобрения в отношенията между неговия агент Мино Райола и ръководството на Юнайтед. Дори се заговори и за предложение за нова сделка за френския национал.