Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е поставил бившия си тим Ювентус начело в списъка си с потенциални дестинации, тъй като вече обмисля да напусне „червените дяволи“ през лятото. 28-годишният французин има договор с Юнайтед само до края на сезона.

„Gazetta dello Sport“ пише, че световният шампион иска да се завърне при „биаконерите“. Погба, до голяма степен, не успя да разгърне напълно своя потенциал след завръщането си във Висшата лига през 2016 година, след като се превърна в един от най-добрите полузащитници в света в Италия.

Смята се, че той наистина иска да удължи престоя си в Манчестър, но в същото време иска да изпревари Кристиано Роналдо като най-печелившия в клуба, за да преподпише, което обаче не среща одобрение от ръководството на „Олд Трафорд“.

Сега Погба е поставил Юве начело в личния си списък с желания, като освен торинци потенциални дестинации за халфа са още Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

През седмицата се появиха и информации, че Погба може вече да е изиграл и последния си мач за Юнайтед. Французинът ще пропусне два месеца поради контузия в бедрото, получена по време на тренировка с националния отбор на Франция.

В същото време преговорите за нов контракт в момента са спрени, а на „Олд Трафорд“ нямат да имат нищо против да оставят договора му да изтече и да го оставят извън отбора до края на сезона, когато ще си тръгне като свободен агент.