Завърналият се треньор в Реал Мадрид Зинедин Зидан ще реновира грандиозно състава на „кралския клуб” идното лято. Цел №1 пред Реал е привличането на плеймейкъра на Челси Еден Азар, но не по-назад остава идеята за привличането на нападателя на Ливърпул Садио Мане, както и полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Зизу бе назначен повторно за наставник на Реал Мадрид в понеделник, едва 10 месеца, след като напусна „Сантиаго Бернабеу”.

46-годишният французин желае да освежи редиците на отбора след продажбата на Кристиано Роналдо. Очакванията са, че ще се вземе и сериозна сума пари за изходящ трансфер на Гарет Бейл, а именно те ще спомогнат за реинвестирането им до 600 милиона евро от страна на Флорентино Перес.

Радикалната промяна ще стартира с офанзива към английските Ливърпул и Ман Юнайтед за футболистите им. Мърсисайдци със сигурност няма да имат желание да слушат оферти за Мане, който се намира в превъзходна форма през този сезон и е ключов компонент за тима на Юрген Клоп в борбата за титлата на Англия.

Погба пък е следен то „лос бланкос” дълго време, а звездата на Юнайтед е голям фен на методите на работа на Зинедин Зидан. Юнайтед няма да иска също да се раздели с него, а само масивна оферта би довела Погба в испанската столица. Сумарно Перес е готов да задели 600 милиона евро за подсилването на състава си, като медиите в Испания доверяват, че идеята и Неймар да бъде трансфериран от Пари Сен Жермен хич не е за пренебрегване. Същевременно медиите в Испания не пропускат, че Зизу има намерение да форсира запитвания към друга звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе, както и бранителят на Атлетико Мадрид Люка Ернандес.