Пари Сен Жермен се намеси в борбата за подписа на Килиан Мбапе, пише L'Equipe. Според информацията на френското издание спортният директор на парижани Антеро Енрике вече е предприел първи стъпки за осъществяване на подобна сделка, като проведените разговори били обнадеждаващи за него.

Обещанието на Зидан към Мбапе

От L'Equipe пишат още, че отношенията между ПСЖ и Монако са добри и е напълно възможно да се договорят за 18-годишния нападател.

Реал Мадрид готов да чупи рекорди за Мбапе

Мбапе се превърна в голямата сензация в Лига 1 през изминалата кампания. Младокът прикова вниманието на всички големи европейски грандове, а Реал Мадрид е сочен за основен претендент. Наскоро се появиха слухове, че от испанския гранд са изпратили оферта от 135 милиона евро за френския национал. Същевременно има слухове, че Арсенал, Манчестър Сити и Челси също участват в наддаването.

Арсенал изскочи със солидна оферта за Мбапе

Желанието на самия Мбапе било да играе повече. Появиха се информации, че наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е разговарял с талантливия играч, като не му е гарантирал място сред титулярите, но му е обещал, че ако показва добра форма, ще бъде оценен подобаващо.

Мбапе постави интересно питане

През изминалата кампания в Лига 1 Мбапе изигра 29 мача. Отбеляза 15 гола. 

Челси започва офанзива за подписа на Мбапе