Една от звездите на Челси Мейсън Маунт е свързван със сензационно напускане, след като се появиха информации, че се „чувства недооценен“ от клуба. Сега „Fichajes“ пише, че отборът на Реал Мадрид е готов да направят голяма оферта за англичанина, ако той реши да напусне „Стамфорд Бридж“.

22-годишният футболист е безспорно един от най-добрите играчи на Челси и се превърна в любимец на феновете, след като помогна на „сините“ да спечелят Шампионската лига по-рано през месец май.

В понеделник обаче „Daily Star“ съобщи, че Маунт е разочарован от начина, по който клубът се отнася с него в сравнение с някои от неговите съотборници в западен Лондон. Полузащитникът вярва, че клубът все още го вижда само като млад и перспективен играч, но иска същото отношение, като към звезди като Ромелу Лукаку и Н'Голо Канте.

В момента Маунт прибира по 75 000 паунда на седмица, което му отрежда от последните места по доходи в Челси. В момента той води преговори с клуба за нов договор се очаква да получи голямо увеличение на заплатата.

Но ако проблемът не бъде разрешен, то от Реал Мадрид са готови да действат, но може да срещнат сериозна конкуренция от страна на Ливърпул, Манчестър Сити и Байерн Мюнхен, които също следят ситуацията.