Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, е поискал среща с крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо и негови представители, информира близкият до кралския клуб източник Defensa Centra.

Според изданиетоу Перес е пожелал да се срещне с аржентинския флангови футболист, което е израснало в Мадрид, на 17-и април, когато ще е в Манчестър за гостуването на „Лос бланкос“ на градския съперник на „мервените дяволи“ - Манчестър Сити в четвъртфиналите в Шампионската лига. Перес иска да привлече Гарначо на „Сантиаго Бернабеу“ и се надява да успее да убеди играча да приеме предложението му.

Gulliver/GettyImages
21 снимки

Вероятно идеята на срещата е да бъдат положени основи на евентуална бъдеща комуникация, която би могла да доведе до сделка в бъдеще. Именно по такъв начин Флорентино Перес успя да осигури привличането в Реал Мадрид на цяла поредица от изключителни млади таланти на световния футбол в последните години като Едуардо Камавинга, Орелиан Чуамени, Джуд Белингам и Винисиус Жуниор, а през предстоящото лято към тях трябва да се присъедини и бразилската сензация Ендрик.

Гарначо успя да се утвърди в първия отбор на Манчестър Юнайтед още през миналата година, а през този сезон вече е несменяем титуляр и една от големите надежди около които да бъде градено бъдещото лице на „червените дяволи“. През тази кампания той има седем гола и четири асистенции в 38 мача.