Реал Мадрид ще направи опит да привлече нов нападател през януарския трансферен прозорец. Четирима са играчите, които попадат в полезрението на „кралете“. Става въпрос за Мауро Икарди от Интер, Единсон Кавани от Пари Сен Жермен, Радамел Фалкао от Монако и Борха Иглесиас от Еспаньол.

Реал Мадрид е готов да развърже кесията и да привлече Мауро Икарди, който е основната трансферна цел на испанския гранд. Президентът Флорентино Перес по всичко изглежда, че е готов да плати 125-150 милиона евро, за да привлече аржентинския голаджия от Интер.

Фалкао вече се предложи на „кралете“. Договорът на колумбиеца с Монако изтича през 2020 година. Нападателят има желание да напусне френския отбор, но е малко вероятно Реал Мадрид да се съгласи да плати сериозна трансферна сума за играча, който през февруари ще навърши 33 години.

Другата алтернатива за Реал Мадрид е Кавани, който има договор с Пари Сен Жермен до 2020 година. Според информацията, той може да акостира на „Сантиаго Бернабеу“ срещу сумата от 65 милиона евро.

Борха Иглесиас от Еспаньол е последната алтернатива за Реал Мадрид, както и Макси Гомес от Селта Виго.