Испанският и европейски шампион Реал Мадрид ще продължи със селекцията чак, след като стане ясно колко и кои играчи ще напуснат клуба през лятото. „Marca“ твърди, че от основно значение е съдбата на Марко Асенсио и Дани Себайос. Двамата имат договор с „Лос Бланкос“ за още една година, като най-вероятно няма да го изпълнят, след като не одобриха и офертите, които клубът им отправи за нови контракти.

Смята се, че Реал иска около 50 милиона евро за Асенсио, докато Себайос е оценен на само 10 милиона. Лука Йович, Мариано Диас и Хесус Вайехо са останалите почти сигурно напускащи. Някой измежду Такефуса Кубо и Рейниер също ще бъде продаден, а Борха Майорал тепърва ще разговаря с треньора Карло Анчелоти, за да има повече яснота за бъдещето си.

Както е известно Марсело, Гарет Бейл и Иско вече си тръгнаха, след като договорите им не бяха подновени.

До момента Реал привлече двама нови в лицето на Антонио Рюдигер, който идва като свободен агент от Челси, и Орелиен Чуамени, за когото бяха платени 80 милиона на Монако. Очакванията са обаче тимът от „Сантиаго Бернабеу“ да се подсили още с нов нападател или флангови играч.