Реал Мадрид е уверен, че ще привлече Пол Погба и Еден Азар през лятото, за да се опита да сформира силен тим, който да атакува шампионската титла в Испания от следващия сезон, пише „Sky Sports". Медията се позовава на свой източник, който твърди, че дуото е със сигурност фигурира в трансферните планове на Зинедин Зидан.

Пол Погба получава много критики в последно време за представянето си с екипа на Юнайтед и се очаква да напусне, ако тимът се провали в опитите си да завърши в топ 4 на класирането. Това е силно вероятно, тъй като „червените дяволи" в момента са шести - на три точки от зона Шампионска лига при три оставащи кръга. Юнайтед приема Челси през уикенда в сблъсък, който може да даде много отговори.

Трансферът на Еден Азар изглежда дори още по-сигурен. Белгиецът отдавна е спряган за Реал, а завръщането на Зинедин Зидан начело на тима е коз в ръцете на „кралския клуб". Договорът на Азар изтича през следващия сезон и се смята, че сума от порядъка на 100 млн. би била достатъчна за Роман Абрамович, за да го пусне на „Бернабеу". Единствена спънка може да се окаже трансферната забрана на „сините" за привличане на нови футболисти.

Според „Sky Sports" обаче лондончани предпочитат да вземат парите за Азар сега, отколкото да го изпуснат без пари през следващото лято.